Looking for your 2014 Best Moments video? Sign in
mn_nice420
Tea foam 24hours later #notillgarden #kelp #alfalfa
alfalfa - kelp - notillgarden -
instagram
haniafdzal
PERISAI TERBAIK!! Mesti selalu kita berhadapan dengan ancaman makanan-makanan enak dan lazat kan? Memang nampak sedap, tapi hakikatnya.. Tapi Hani tak perlu risau lagi. Sebab ada perisai hebat untuk menghalangan ancaman lemak-lemak jahat dan kolestrol yang tak diingini. Sekarang, boleh berhadapan dengan semua ancaman dengan senyuman ;-) Terima kasih kepada perisaiku.. #LECITHIN - membakar dan memecahkan lemak #OMEGA GUARD - membakar lemak dan kolestrol #ALFALFA - membuang semua anasir jahat dalam badan Nak kurus ni tak mudah tapi tak susah. Lebih mudah kalau tahu caranya.. Boleh hubungi Hani untuk konsultasi TERBAIK dan semestinya PERCUMA ;-) Hani, www.hazamiesouq.blogspot.com 013-3078605 #shaklee #setkurusshaklee #cabarankurus
alfalfa - setkurusshaklee - lecithin - cabarankurus - omega - shaklee -
shilaachir - farahayob -
instagram
nsazn_
Bagi membantu proses mendapatkan kembali perut anda yang cantik dan seksi, rangkaian supplemen Shaklee ada menyediakan beberapa pilihan. . . Tapi ingat! Supplemen hanya membantu sahaja – ia bukan ubat kurus atau magic potion yang boleh menghilangkan perut buncit dan menggeleber dalam sekelip mata TANPA anda melakukan usaha lain. . . Lecithin . ◆ membersihkan saluran darah dan juga pengemulsi semula jadi bagi lemak di dalam darah. lecithin ni emulsifier yang sangat power! ◆ Mencerdaskan otak dan mengurangkan nyanyuk. ◆ mengawal penggumpalan platlet darah. ◆ Menggalakkan penyerapan vitamin ADEK. ◆ Mengekalkan kandungan air dalam kulit. . ◆Untuk metabolisma lemak. . . HerbLax . ◆mercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau yang tersimpan lama ◆membantu masalah sembelit ◆tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel management) ◆kempiskan perut ◆membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. . ◆Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan di dalam air panas sebagai minuman teh herba. . . Alfafa . ◆ Bertindak seperti kacip fatimah . ◆ Milk Booster bagi ibu menyusu ◆ Melegakan sakit sendi dan belakang. . ◆ Menghilangkan kelesuan dan tekanan. . ◆ Memberi kelegaan semasa haid. . ◆Memulihkan urat selepas bersalin ◆ Bagus untuk elergi dan ekzema . ◆ Merawat asma . ◆ Mencuci usus bagi membuang toksik . ◆ Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ◆ Meneutralkan asid dalam badan . ◆ Membesar dan menegangkan payudara ◆ Melegakan sembelit . ◆Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ ◆ Mengatasi masalah kekeringan semasa bersama suami . . ♥ Whatsapp untuk harga dan details ♥ 0199124972 #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #sayajual #igshop #igshopmalaysia #suplemen #sayajualmurah #bazaarpaknil #buncit #alfalfa #lecithin #herblax #tipskurus
alfalfa - sayajual - buncit - tipskurus - shakleeeffect - sayajualmurah - herblax - suplemen - bazaarpaknil - lecithin - shaklee - sayajualshaklee - shakleemalaysia - igshop - igshopmalaysia -
wanshafikah95 - adibahsshi - nazihahhh -
instagram
nancynajwa
Gout? Ibu jari merah, panas, bengkak & sakit? #performancedrink - memastikan tubuh pesakit mempunyai kandungan air & gula yg ckup #alfalfa - menyingkirkan toksik secara lembut dari badan, make sure mnum air banyak... #omegaguard - mengurangkan keradangan pada sendi #Setgout #ShakleeTanahMerah whastap 014-5166512 SMs/Call 013-3613816
performancedrink - alfalfa - omegaguard - setgout - shakleetanahmerah -
_officialtheohhasyraf_ -
instagram
lau_suaf
Buena noche la de ayer #centro #salvador #alfalfa #cerveceo #nosotrasnobebemos #ciego #argentino #ficp #sabado #night #muyrepetible #more #likeforlike #like4like #goodmoments #goodpeople
alfalfa - centro - nosotrasnobebemos - cerveceo - sabado - goodpeople - ficp - salvador - muyrepetible - ciego - argentino - goodmoments - night - likeforlike - like4like - more -
ofadown : L4l ?
gather3program : niiiice! ☀
lau_suaf - alvaromonteromegias - migue_gd8 - iremch -
instagram
ama_shaklee
Kebaikan GLA Complex Shaklee: . ❤️Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. ❤️Menstabilkan hormon. ❤️Meningkatkan kesuburan. ❤️Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome). ❤️Membantu dalam menangani menopause. ❤️Menguatkan kuku & rambut. ❤️Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. ❤️Membantu menangani ekzema. ❤️Vitamin E dalam GLA membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat. ❤️Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis. ❤️Menguatkan dinding arteri. ❤️Menguatkan immuniti badan. ❤️Memperlahankan proses penuaan. ❤️Mengurangkan “blood clot” yang boleh menyebabkan serangan jantung. ❤️Mengawal kencing manis ❤️Mengawal kolesterol. ❤️Bagus untuk saraf. . . @amashaklee 017-4724080 #glacomplex #senggugut #kesuburan #subur #hamil #ikhtiarhamil #haid #period #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalaysia #sayajualshaklee #amashaklee #unitenonlineshop #unitenshaklee #unitenigshop #uniten #unitenkshas #unitenmuadzamshah #alfalfashaklee #alfalfa
alfalfa - alfalfashaklee - haid - ikhtiarhamil - period - shakleemurah - senggugut - unitenkshas - unitenonlineshop - kesuburan - unitenmuadzamshah - subur - unitenigshop - amashaklee - shakleeeffect - uniten - unitenshaklee - glacomplex - hamil - shakleemalaysia - sayajualshaklee -
luqmanbakar : Untg laaa fon mahal. Haha
chentaflorish - fatinnisa_shaklee - farris17 - hnaimm -
instagram
galasorganickitchen
Sandwich mania. #organicsourdoughspeltbread #avocado #mayo #cucumber #grilledzucchini #kale #tofutempehburger #alfalfa #salad #tomato #mustard. It did not fit in my mouth. How do you make this work?
alfalfa - tomato - grilledzucchini - kale - salad - mayo - organicsourdoughspeltbread - avocado - cucumber - tofutempehburger - mustard -
moniquelovering : Hope to see you tomorrow night in Bondi @galasorganickitchen
houseofwallberg - yogannarchist - foodbycamilla - missladyko -
instagram
shmegals
My Christmas Salad 💖 killing it ✌👌 #lettuce #mushroom #carrot #alfalfa #coconut #macadamia #grapetomato #feta #cucumber #health
alfalfa - coconut - mushroom - grapetomato - lettuce - carrot - cucumber - feta - health - macadamia -
gemoconnell - lismaree0705 - carlyjturner - pearson.betty2015 -
instagram
suzu_raini
Ndk kesah cuti2 luar kk or dlm kk, mkn misti berabissss... Hehe #Lecithin & #Alfalfa jg lah membantu utk kasi pecah tu lemakssss... #SlimmingSet #Bajet yg paling femes nih!
alfalfa - bajet - slimmingset - lecithin -
yannz0509 -
instagram
yeraldin707
"Dear Darla. I hate your stinking guts you make me vomit. You're scum between my toes..." Love, Alfalfa #littlerascals #deardarla #alfalfa ❤️
alfalfa - littlerascals - deardarla -
raidergurl420 : Omg gurl ma son jus started cracking up with this imma send u the video
yeraldin707 : @raidergurl420 aww really ok I can't wait to see it :-)
jjsbatraider - fresh001pcrr - bigd_bornsolidbullys707 - dat1caligirl -
instagram
uriahlif3
Hes back with style👌 #alfalfa #thelittlerascals #tattoos #art #mylife
alfalfa - tattoos - art - mylife - thelittlerascals -
__joey_b__ : That's tight
kenneduuh - bay_kid510 - nichodemack - bbrayy__ -
instagram
nuruljannah08
pm/whatsApp 0199327732 #jomsihatdgnshaklee #shaklee #alfalfa #promocollagen #promokulitcantik #promo #promovitaminCdanE #vivix #shakleekb #shakleeMalaysia
alfalfa - promovitamincdane - promo - promocollagen - promokulitcantik - jomsihatdgnshaklee - shakleekb - vivix - shakleemalaysia - shaklee -
robertminarich : Awesome!
syahirah_kamarudin88 - jslugg500 - myshaklee2u - emikoul -
instagram
lexlea_ink
I love her #Cousin #BestFriends #Cousins #Roomies #Cuties #Family #FamBam #TattedFemales #BodyMods @kiana_tebbs
alfalfa - tattedfemales - roomies - family - cousins - cuties - bestfriends - cousin - fambam - bodymods -
kiana_tebbs : #Derp #face. #you #jerk.
lexlea_ink : #alfalfa @kiana_tebbs 😉
petey831 - kiana_tebbs - richard_barton - zotgirls -
instagram
nashini17
Com la creeew jajajajaja ♥ #lafloriweed #laflorida #santiago #alfalfa #chile #instalike #instasize #smokingJoint
alfalfa - lafloriweed - santiago - laflorida - instalike - smokingjoint - instasize - chile -
_karlaignaciaaa - cristobal_twd - kahs_alexandra - camilooonga_16 -
instagram
kathryndailey
Some people bake Christmas cookies during The Holidays. @richfletcher217 && I bake Dirtbike Cookies 🚲💨🍪😊☝️💏👌 #DirtbikeCookies #OurKindOfChristmasCookies #DirtbikeBoots #DirtbikeHelmets #NumberPlates #Red #Pink #Shoei #Fox #Gaerne #Darla #Alfalfa #TeamAllFun #9 #217 #WeCute #Cookies #Sprankles #UpsideDownNumberPlate #Oops
alfalfa - 217 - cookies - wecute - gaerne - dirtbikecookies - numberplates - teamallfun - sprankles - darla - shoei - pink - fox - upsidedownnumberplate - oops - 9 - dirtbikeboots - ourkindofchristmascookies - dirtbikehelmets - red -
tiff_devilbiss - mybabykoh - mandabaaby - valdezbaby -
instagram
supplement_4u
UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI: 016-8170309 (WhatsApp) suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u (website) #supplement_4u #supplement #promotion #hargamurah #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamin #selfie #bosan #boring #shakleehargaahli #kcolly #snailwhite #aurawhite #lunch #dinner #makan #baubadan #sihat #jerawat #penuaan #collagen #tua #mentor #juara #alfalfa #bcomplex #bazaar #hargamurah #discount PLEASE TAG YOUR FRIENDS
shakleehargaahli - alfalfa - selfie - collagen - vitamin - baubadan - lunch - supplement - snailwhite - makan - tua - bazaar - supplement_4u - penuaan - hargamurah - shakleemalaysia - kcolly - discount - boring - sihat - juara - dinner - mentor - bcomplex - jerawat - shakleemurah - promotion - bosan - aurawhite -
supplement_4u : DON'T FORGET TO TAG YOUR FRIENDS
businessway : Please follow me
serum_vgrip : Hai.. jemput cuci mata di ig saya !! @serum_vgrip
perfume_mantra - nizam_86 - alonsosyawa - serum_vgrip -
instagram
shaunsteven76
#chores #hoodie #alfalfa
chores - alfalfa - hoodie -
emilyelizabeth35 - mckelvysmartt - kdills516 - cakeyjayyy -
instagram
tilly_divine
Dear Darla, I hate your stinkin' guts.
alfalfa - cavlife - tricolor - littlerascals - cav - tricolour - cavalier - ckcs - cavalierkingcharles -
tilly_divine : #cav #cavalier #cavlife #cavalierkingcharles #ckcs #tricolour #tricolor #littlerascals #alfalfa
coinoperatedcyborg - cens1987 - danifannyface - bonbon_marron -
instagram
nsazn_
Tahukah anda Alfalfa merupakan raja segala tumbuhan. Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. . . Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. . Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. . . Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini. . Apa keistimewaan Alfalfa Shaklee berbanding yg lain? . Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin (It is organically grown, using the tender green leaves not the stems of the plant.The raw powder is pressed into easy-to-swallow tablets (with very low heat to preserve natural enzyme activity). . . Dan yg bestnya Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid,bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia. . . ♥ Whatsapp untuk harga dan details ♥ 0199124972 #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #sayajual #igshop #igshopmalaysia #suplemen #sayajualmurah #bazaarpaknil #alfalfa
alfalfa - sayajual - shakleeeffect - sayajualmurah - suplemen - bazaarpaknil - shaklee - sayajualshaklee - shakleemalaysia - igshop - igshopmalaysia -
dayang_nazihah94 - nuraliaabdulfatah - adibahsshi - nazihahhh -
instagram
aarcher621
#day20 #bubbakush #blackberrykush #bluerhino #conniechung #djshortblueberry #ogorange #notill #nobottlefeeding #organicsoil #mykos #redwigglers #bokashi #alfalfa #crimsonclover #mmjwa
alfalfa - mmjwa - day20 - ogorange - conniechung - nobottlefeeding - bluerhino - mykos - blackberrykush - notill - redwigglers - bubbakush - bokashi - djshortblueberry - organicsoil - crimsonclover -
gardenscent1 : Thats just the blackberry mostly in the pic too.there blowing up baby @aarcher621
tommieenglish - sostoney - nugs_n_wax - gardenscent1 -
instagram
juliejules922
Tinlou Panizza #lunch #pizza #bacon #ham #mushrooms #alfalfa #EEEEEATS #spotmyfood
alfalfa - ham - bacon - spotmyfood - eeeeeats - mushrooms - lunch - pizza -
rikaaabooo - wendykou - rachelchopka - zianess -
instagram
killamind
#DOPE #THUGLYFE #alfalfa #ourgang #littlerascles #tatts #tattoos
alfalfa - ourgang - thuglyfe - tattoos - tatts - dope - littlerascles -
juicifer13 - jerrodave25 - cheyenne215 - javiermoravcik -
instagram
airjeane
So fresh and so clean 🛀 #alfalfa #yesits1045andshesup #nightowl #crazybean #sydneyjeane #fun #scrubadub
alfalfa - nightowl - scrubadub - yesits1045andshesup - crazybean - ig_kids - fun - sydneyjeane -
laraannedob : Cutest little alfalfa ever
marymccarter : 😍😍😍😍
airjeane : #ig_kids
sydbo_7 - neeroooo - kateraid91 - sarabee_3 -
instagram
myheroibu
#Repost @myheroibu ・・・ PANAS.....PANAS... Pengguna ambil untuk banyakkan susu badan..BONUS dapat berat badan turun 7kg....wow..bestnya... Hanya consume ESP, OMEGA GUARD DAN ALFALFA.. Kesannya memang best dan membuatkannya terus daftar menjadi ahli yng sah. Dari pengguna terus menjadi ahli..Dah jatuh cinta katakan.. Anda inginkan sepertinya? Nak mencuba? Jom wasap saya segera. Tawaran menarik untuk 5 orang terawal.. Maslinda Saidin | 0164145986 | www.myheroibu.com #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleepenang #esp #alfalfa #omegaguard #vitamin #slimming
alfalfa - omegaguard - esp - shakleepenang - vitamin - slimming - sayajualshaklee - shakleemalaysia - repost -
myheroibu -
instagram
myheroibu
#Repost @myheroibu ・・・ Sebulan je dah nampak perubahan..nampak x? Nampak x? Hanya pengambilan yang konsisten, kesannya memang awesome la..jelez x u all? Nak dapatkan produk seperti pengguna ini? Jom wasap saya segera. Harga terbaik untuk anda. Maslinda Saidin | 0164145986 | www.myheroibu.com #slimming #sayajualshaklee #shakleepenang #shakleemalaysia #shaklee #alfalfa #lechitin #esp
alfalfa - esp - shakleepenang - slimming - lechitin - sayajualshaklee - shakleemalaysia - shaklee - repost -
myheroibu - retiredat29 - alethaxolady -
instagram
myheroibu
#Repost @myheroibu ・・・ HILANG 15KG !!! 15 KG !! Bukan 5kg ye.. Tiada lagi perkataan debab.....gemuk... Tiada mustahil jika anda inginkan. Dari gemuk terus slim..wow.... Badan sihat, badan slim, kulit cantik..best kan.. Nak cuba? Nak juga hilang 15kg? Jom hubungi saya segera. Maslinda Saidin | 0164145986 #shakleepenang #shakleemalaysia #shakleeeffect #shaklee #sayajualshaklee #kurus #slimming #esp #lechitin #alfalfa
alfalfa - shakleepenang - esp - shakleeeffect - kurus - slimming - lechitin - sayajualshaklee - shakleemalaysia - shaklee - repost -
retiredat29 : NICE
myheroibu - dennistgkrason -
instagram
thegreenpantry
Green! Apple, Celery, Cucumber, Kale, Spinach, Lemon, Ginger + @return2raw Raw Greenz! #coldpressed #juice #homemade #green #greenjuice #plantbased #raw #rawgreenz #alfalfa #wheatgrass #barleygrass #nutrition #healthy #alkalising #skin #health #organic #vegan
alfalfa - greenjuice - nutrition - coldpressed - alkalising - vegan - juice - skin - organic - plantbased - raw - healthy - barleygrass - rawgreenz - green - homemade - health - wheatgrass -
mairaminiard : Check this out @count_draculatafollow
blueberrybite : Ahh I want this right now 😍💚
matcha_maiden : 💚💚💚
burst.of.happiness : Love 💚💚💚
twowholesomesisters : The best color @thegreenpantry ♥♥
apeelinglifestyle : 💚💚💚💚
simowminions - faerie_rings1 - anaisbethuel - wholefoodswholelife -
instagram
lionheart3008
Thrashin #thrasher #field #winter #alfalfa #yxe #farm
alfalfa - field - winter - thrasher - farm - yxe -
themoviemylife - versanchez_ - taylorhubert - azaria_antosh -
instagram
as_alin
👉 anda ibu menyusu??? Sambil menyusu pun boleh kurus 👉 cara nya mudah tau👍👍👍 📲 sms/whatsapp : 010-8107983(alin) #sayajualshaklee #sayajual #sayaanakmalaysia #shakleemurah #bazarpaknil #bajet #sinarfm #sihat #awakawakkatmana #sayangkatmana #ibu #belanja #esp #lecithin #alfalfa #kedaionline
alfalfa - belanja - sinarfm - lecithin - sayangkatmana - sayajualshaklee - sayajual - awakawakkatmana - esp - bazarpaknil - sihat - kedaionline - shakleemurah - bajet - sayaanakmalaysia - ibu -
instagram
linifirdaus
Antara Testimoni ttg #alfalfa.. Ternyata bagus sangat...
alfalfa -
instagram
mesimeone
First ponytail. Maybe not *quite* the look we were going for. #6monthsold #ponytail #alfalfa
6monthsold - alfalfa - ponytail -
lademu : No way that's the perfect look!
ashley8714 - gregorykress - tubell - pixonifone -
instagram
farrahsyuhaida
sape yg dah kawin lama tp lom ada anak?? atau dah anak sorg tp dah tggu lama nak dpt anak ke dua?? 80% cust yg beli dgn saya set ni dah berjaya hamil...serius bkn auta...mmg fakta.. #gla #zinc #alfalfa #vite pm/sms/whatsap 0137443003
alfalfa - gla - vite - zinc -
asfarina_dato_mohd_ghazali -
instagram
1socialworker
Supposedly, they're the same age.
alfalfa - babyboys - pets - holland - furry - whiskers - lop - rabbit - spoiled - loving - lagamorph - bunny - timothyhay - looky -
1socialworker : #looky #babyboys #bunny #lagamorph #alfalfa #timothyhay #rabbit #furry #loving #pets #lop #holland #whiskers #spoiled
lil_doppest - lisapotato - jupiterwholeheartedly - cutesttpets -
instagram
Iconosquare feedback