By accessing this website, you acknowledge and accept the use of cookies. Learn More
Important notice - Major update coming on June 1st. Please read carefully.
diajeng_inem
baru ttd kontrak sudah gaya2an aj kita.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ŒโœŠ#hariini#gaya2an#berjuang#bersama#niatlahsudah#alfalfa #bismillah
alfalfa - gaya2an - berjuang - niatlahsudah - bismillah - hariini - bersama -
diajeng_inem -
instagram
beauty_by_azlina
SET MENYUSU (MILK BOOSTER) . Lina sendiri amalkan set menyusu shaklee (ESP+ALFALFA+OSTEMATRIX). Selain pengeluaran air susu yang mencurah2, Lina juga rasa sangat selesa dengan adanya alfalfa dimana badan rasa ringan,, lina juga tidak menghadapi masalah sembelit selepas bersalin..baby Luqman pula cepat kenyang bila menyusu, tak ade la asyik nak melekap je..dan alhamdulillah baby luqman tak mudah meragam.. . Terdiri daripada: . ALFALFA COMPLEX: Bertindak sebagai agen detoks untuk membuang toksin dan membantu keluarkan angin dari badan juga menyingkirkan lemak keluar dari badan.Membantu mengatasi SEMBELIT.Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster..juga membantu mengetatkan miss V. . ESP: Minuman protein yang mengenyangkan dan membekalkan tenaga lebih lama kepada ibu.ESP membantu memelihara otot supaya tidak menggleber selepas pembakaran lemak.Ia membantu memudarkan stretchmark selepas bersalin, pengambilan insyaallah boleh hilangkan terus stretchmark.Ia juga membuatkan kulit ibu dan bayi semakin cerah dan gebu.Susu yang dihasilkan juga lebih pekat dan bayi cepat kenyang.ESP juga bertindak sebagai milk booster. . OSTEMATRIX: Kaya dengan kalsium. Menguatkan tulang dan melancarkan sistem penghadaman.Juga mengelakkan sembelit semasa berpantang.Bertindak sebagai milk booster. . Your Health & Beauty Consultant, Azlina Ibno | 0103664608 [ WhatsApp ONLY ] #kurus #cantik #shaklee #breastfeedingmommy #flawless #putihgebu #babycomey #babyshaklee #shakleeeffects #sayajual #sayajualshaklee #esp #alfalfa #omega #lecithin #bengkaksusu #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleebrunei #shakleesabahsarawak
alfalfa - bengkaksusu - shakleeeffects - babycomey - putihgebu - kurus - lecithin - babyshaklee - sayajualshaklee - shakleeindonesia - omega - shakleebrunei - shakleesabahsarawak - sayajual - shakleesingapore - esp - cantik - breastfeedingmommy - flawless - shakleemalaysia - shaklee -
nurqistinasofiya - nordiana_k - aina_ainana - mohsen_barsa1369 -
instagram
beauty_by_azlina
SET MENYUSU (MILK BOOSTER) . Lina sendiri amalkan set menyusu shaklee (ESP+ALFALFA+OSTEMATRIX). Selain pengeluaran air susu yang mencurah2, Lina juga rasa sangat selesa dengan adanya alfalfa dimana badan rasa ringan,, lina juga tidak menghadapi masalah sembelit selepas bersalin..baby Luqman pula cepat kenyang bila menyusu, tak ade la asyik nak melekap je..dan alhamdulillah baby luqman tak mudah meragam.. . Terdiri daripada: . ALFALFA COMPLEX: Bertindak sebagai agen detoks untuk membuang toksin dan membantu keluarkan angin dari badan juga menyingkirkan lemak keluar dari badan.Membantu mengatasi SEMBELIT.Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster..juga membantu mengetatkan miss V. . ESP: Minuman protein yang mengenyangkan dan membekalkan tenaga lebih lama kepada ibu.ESP membantu memelihara otot supaya tidak menggleber selepas pembakaran lemak.Ia membantu memudarkan stretchmark selepas bersalin, pengambilan insyaallah boleh hilangkan terus stretchmark.Ia juga membuatkan kulit ibu dan bayi semakin cerah dan gebu.Susu yang dihasilkan juga lebih pekat dan bayi cepat kenyang.ESP juga bertindak sebagai milk booster. . OSTEMATRIX: Kaya dengan kalsium. Menguatkan tulang dan melancarkan sistem penghadaman.Juga mengelakkan sembelit semasa berpantang.Bertindak sebagai milk booster. . Your Health & Beauty Consultant, Azlina Ibno | 0103664608 [ WhatsApp ONLY ] #kurus #cantik #shaklee #breastfeedingmommy #flawless #putihgebu #babycomey #babyshaklee #shakleeeffects #sayajual #sayajualshaklee #esp #alfalfa #omega #lecithin #bengkaksusu #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleebrunei #shakleesabahsarawak
alfalfa - bengkaksusu - shakleeeffects - babycomey - putihgebu - kurus - lecithin - babyshaklee - sayajualshaklee - shakleeindonesia - omega - shakleebrunei - shakleesabahsarawak - sayajual - shakleesingapore - esp - cantik - breastfeedingmommy - flawless - shakleemalaysia - shaklee -
aina_ainana - plastik_pos_murah - aevitas_uk - nrfthh_ahmdali -
instagram
aizah_tauke_shaklee
KISAH BENAR #allergic --------------------------- Jom ber #shakleeEffect lagi. Suami tersayang dulu dia sangatla teruk allergicnya. Serius! Tak tahu apa silap kadang-kadang, terus satu badan berbintik merah. Tergaru-garu. Doktor cakap sebab darahnya bertoksik . Salah makan sikit je, terus tak tidur malam. Bila kenal #ALFALFA rasa macam nak cuba sebab katanya boleh menyah toksik dalam badan. Masalah nak menelan sampai 5 biji pulak! Haha. Tapi tak pe. Paksa juga. Lama-lama baru perasan, husband dah tak tergaru-garu lagi dah. Dia pun seronok sebab bebas dari seksa garu! Huhu. Produk yang diambil: 1. Alfalfa =================== Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee dengan mudah?? . PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ====================== Ig: aizah_tauke_shaklee ๐Ÿ“ฒ 017. 305. 3031 . . #vivix #vivixshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputramahkota #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleebangilama #shakleebangi #shakleebsp #shaklee #shakleeonline #shakleenilai #shakleelover #shakleebandarseriputra #sayajual #sayajualonline #codshakleebandarseriputra #codshakleebangilama #codshakleeputramahkota #kedaishaklee #sideincome #janaincome #bisnesonline #perundingshaklee
alfalfa - codshakleebandarseriputra - shakleebsp - janaincome - bisnesonline - shakleeonline - sayajual - shakleebangi - shakleenilai - perundingshaklee - pengedarshakleeselangor - sayajualonline - pengedarshaklee - codshakleebangilama - pengedarshakleeputramahkota - kedaishaklee - shakleeeffect - sideincome - shakleelover - codshakleeputramahkota - pengedarshakleebangilama - vivixshaklee - vivix - shakleebandarseriputra - shaklee - allergic -
instagram
beautyandhealthfocus
Greens shot with mandarin #greens #glutenfree #alfalfa #spirulina #chlorella #parsley #greentea #cilantro #dulse #kale #andmore #detox #clearskin #foodgoals #bodygoals #follow4follow #likeforlike #beautyandhealthfocus
alfalfa - foodgoals - andmore - follow4follow - greentea - detox - kale - cilantro - chlorella - greens - spirulina - glutenfree - clearskin - beautyandhealthfocus - parsley - dulse - likeforlike - bodygoals -
get_followers_every_day - mylifeasehela - akdoenmez - igor_s_v -
instagram
aizah_tauke_shaklee
KISAH BENAR #JERAWAT --------------------------- Penangan #Alfalfa Shaklaa Shaklee Shakloo "Puteri kalau stop makan alfalfa je..,terus naik jerawat...makan balik, terus ok...Aunty, parut lama2 semua nampak pudar..kalau selalu makan seafood gatal-gatal...kalau makan alfalfa, tak gatal pun..hehehe...One more thing, senang p toilet...aunty, memang senang...but, puteri kalau tak makan...2 hari sekali baru p...dengan alfalfa, sehari 2 or 3 kali....bagus le..." Hana senyum kambing bila dapat feedback #shakleeeffect macam niee. #shakleeffect #s2ufamilies #s2united =================== Produk yang diambil: 1. Alfalfa =================== Bagaimana untuk mendapatkan produk Shaklee dengan mudah?? . PAKAR SHAKLEE ANDA ๐ŸŒฟ . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ====================== Ig: aizah_tauke_shaklee ๐Ÿ“ฒ 017. 305. 3031 . . #vivix #vivixshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputramahkota #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleebangilama #shakleebangi #shakleebsp #shaklee #shakleeonline #shakleenilai #shakleelover #shakleebandarseriputra #sayajual #sayajualonline #codshakleebandarseriputra #codshakleebangilama #codshakleeputramahkota #kedaishaklee #sideincome #janaincome #bisnesonline #perundingshaklee
alfalfa - codshakleebandarseriputra - shakleebsp - janaincome - shakleeonline - shakleeffect - sayajual - shakleebangi - shakleenilai - perundingshaklee - s2united - pengedarshakleeselangor - sayajualonline - s2ufamilies - pengedarshaklee - codshakleebangilama - pengedarshakleeputramahkota - kedaishaklee - shakleeeffect - sideincome - shakleelover - codshakleeputramahkota - pengedarshakleebangilama - vivixshaklee - vivix - jerawat - shakleebandarseriputra - shaklee - bisnesonline -
instagram
sayaibudiana
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5a9f1a82 Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti - krystlefit - desiwiranti08 -
instagram
solusipromilcepatt
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5a9f1a82 Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti - krystlefit - i.am.fruitful -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
smy726wht -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti - smy726wht -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti - smy726wht -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
sarah_chilutti - kassieselvaggio - denisemattox -
instagram
aprillya764
Membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Dunia Timur. Konsultasi GRATIS Program Cepat HAMIL: Invite BBM 5F846E69 Line @mdx2333p Sms wa line 081273875470 #cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
alfalfa - penyuburkandungan - mandul - tubafallopi - keputihan - haidtidakteratur - indungtelur - hamilcepat - azoospermia - oligozoospermia - diet - tipshamil - caracepathamil - kista - obatmiom - programhamil - miom - asthenozoospermia - zoexury - obatkista - promilholistic - macamx - programhamilholistic - hamil - seagoldcucumber - teratozoospermia - solusihamil - endometriosis - cepathamil - pcos -
instagram
solusi_susah_hamil_1
Sdh menikah blm juga ad momongan...??? Ceg yuk bund..ig kita....)) cpt mengatasi hambatn kehamilan, seprti kista, miom, haid tidak teratur, pcos, toxo atau keputihan, sperma buruk dan mslh lainnya...)) pin : 56D6F5B3 #solusi_susah_hamil_1 #solusi_hamil_pasutri #info_seputar_kehamilan #kesehatan_reproduksi_pasutri #neuven #maca_mx #seagold #alfalfa #organic_go_green #zoexury #kopi_labae #kawase_takara #entropy_oil #unslip #bio_spray
alfalfa - zoexury - seagold - kawase_takara - bio_spray - entropy_oil - unslip - solusi_hamil_pasutri - kopi_labae - kesehatan_reproduksi_pasutri - neuven - info_seputar_kehamilan - organic_go_green - maca_mx - solusi_susah_hamil_1 -
riskaamaliah97 - lale_nong - bambang_ahong_nsk - riez_25wijayadi -
instagram
norehearshal
Good morning ;) I simply adore edible flowers ๐Ÿ˜˜ #homebaked #bread #avocado #alfalfa #lettuce #garlicblossoms #sage #sageblossoms #pansy #breakfast #homecooking #ryeflour #healthy #vegetarian #goodmorning #energyforstudying
alfalfa - homecooking - ryeflour - sageblossoms - sage - lettuce - breakfast - energyforstudying - garlicblossoms - bread - healthy - vegetarian - avocado - homebaked - pansy - goodmorning -
juls.sandri - loredanaarion - aga_ewa_pe - mollatemi_ -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . โœ…Alfalfa complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an. . Bagaimana ianya dihasilkan?? ๐Ÿค” ๐Ÿ’•Diperbuat daripada tanaman alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas dari petisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos atau baja bebas kimia. Ianya memiliki gred yang palinh tinggi di kalangan tumbuhan alfalfa. ๐Ÿ’•Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. ๐Ÿ’•Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. ๐Ÿ’•Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung didalamnya. Bahagian lain yang tidak penting dilupuskan. ๐Ÿ’•Daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbik sebelum dikompres menjadi tablet. ๐Ÿ’•Keselurahan proses ini dibawah pengawasan dan kawalan shaklee yang sangat ketat dan teliti. ๐Ÿ’•Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
cikzanna_sayang - noratikahjumat -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . โœ…Alfalfa complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an. . Bagaimana ianya dihasilkan?? ๐Ÿค” ๐Ÿ’•Diperbuat daripada tanaman alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas dari petisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos atau baja bebas kimia. Ianya memiliki gred yang palinh tinggi di kalangan tumbuhan alfalfa. ๐Ÿ’•Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. ๐Ÿ’•Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. ๐Ÿ’•Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung didalamnya. Bahagian lain yang tidak penting dilupuskan. ๐Ÿ’•Daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbik sebelum dikompres menjadi tablet. ๐Ÿ’•Keselurahan proses ini dibawah pengawasan dan kawalan shaklee yang sangat ketat dan teliti. ๐Ÿ’•Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . ๐Ÿ’™ mencuci hati, darah dan usus - mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. ๐Ÿ’™ melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan. ๐Ÿ’™ baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - membaiki masalah saluran penghadam seperti kembung, hyperacidity, ulaer gastrik, hepatitis dan sembelit. ๐Ÿ’™ menyingkirkan lemak dan kolestrol - menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. ๐Ÿ’™ melawan tumor - memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, membaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. ๐Ÿ’™ melegakan keletihan - melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit ๐Ÿ’™ mencegah dan melawan atritis - melegakan sakit atritis dan kesakitan. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
wancavenzi -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . Tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi. Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Antaranya.. ๐Ÿ‘ protein ๐Ÿ‘ amino asid ๐Ÿ‘ klorofil ๐Ÿ‘ serat ๐Ÿ‘ 15 zat galian ๐Ÿ‘ 10 vitamin ๐Ÿ‘ 8 enzim ๐Ÿ‘ fitokimia โ—๏ธ10 biji alfalfa bersamaan segelas susu. โ—๏ธsetiap tablet mengandungi 300mg alfalfa. . Rekomendasi alfalfa complex โœ… 2 kali sehari - 10 biji setiap pengambilan โœ… Larutkan 10 biji alfalfa di dalam air, campurkan 3 biji peppermint-ginger plus dan jus buah buahan atau jus pekat untuk rasa lebih enak. Ia baik untuk sistem usus dan perut. Sesuai diminum pada bila-bila masa. โœ… 3-4 kali sehari, 10 biji setiap pengambilan dengan air kosong. Digalakkan untuk pencucian usus dan detoksifikasi, mencuci darah dan melawan kanser. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . Apa yang terbaik dari alfalfa complex?? ๐Ÿค”๐Ÿค” ๐Ÿ’™ mencuci hati, darah dan usus ๐Ÿ’™ melawan alahan ๐Ÿ’™ baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut ๐Ÿ’™ menyingkirkan lemak dan kolestrol ๐Ÿ’™ melawan tumor ๐Ÿ’™ melegakan kanser ๐Ÿ’™ mencegah dan melawan atritis . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . โœ…Alfalfa complex merupakan Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an. . Bagaimana ianya dihasilkan?? ๐Ÿค” ๐Ÿ’•Diperbuat daripada tanaman alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas dari petisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos atau baja bebas kimia. Ianya memiliki gred yang palinh tinggi di kalangan tumbuhan alfalfa. ๐Ÿ’•Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun untuk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. ๐Ÿ’•Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. ๐Ÿ’•Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung didalamnya. Bahagian lain yang tidak penting dilupuskan. ๐Ÿ’•Daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbik sebelum dikompres menjadi tablet. ๐Ÿ’•Keselurahan proses ini dibawah pengawasan dan kawalan shaklee yang sangat ketat dan teliti. ๐Ÿ’•Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
instagram
shaklee_raie
PROMOSI MEI 2016๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 6 PERCUMA 1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป BELI 2 DISKAUN 5% . ๐Ÿ’Š ALFALFA COMPLEX ๐Ÿ’Š . ๐Ÿ’™ mencuci hati, darah dan usus - mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. ๐Ÿ’™ melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan. ๐Ÿ’™ baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - membaiki masalah saluran penghadam seperti kembung, hyperacidity, ulaer gastrik, hepatitis dan sembelit. ๐Ÿ’™ menyingkirkan lemak dan kolestrol - menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. ๐Ÿ’™ melawan tumor - memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, membaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. ๐Ÿ’™ melegakan keletihan - melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit ๐Ÿ’™ mencegah dan melawan atritis - melegakan sakit atritis dan kesakitan. . Promosi masih berjalanโ—๏ธโ—๏ธ Laju laju rebut peluang keemasan ini ๐Ÿ˜˜ Harga tiptop meletops ๐Ÿ˜ Whatsapp raie untuk info lanjut 0145122369 . FIRST COME FIRST SERVED! #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeoriginal #shakleehargastudent #shakleemalaysia #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleeeffects #shakleenutrition #shakleeuitmtapah #shakleetermurah #shakleeraie #shakleeeoriginal #shakleeshahalam #shakleemeru #uitmtapah #alfalfacomplex #alfalfa #alfalfacomplexshaklee #alfalfamurah #setdetoxshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setkesuburanshaklee #setkurusshaklee #setparutshaklee #setkesuburanshaklee
shakleehargaahli - alfalfa - shakleeeffects - shakleehargastudent - alfalfacomplexshaklee - shakleeeoriginal - sayajualmurah - alfalfamurah - shakleemurah - setdetoxshaklee - sayajualshaklee - setkurusshaklee - shakleenutrition - shakleetermurah - uitmtapah - shakleemalaysia - setkesuburanshaklee - shakleeselangor - shakleeklang - shakleeuitmtapah - shakleeraie - shakleeshahalam - shakleeoriginal - alfalfacomplex - setresdungshaklee - setjerawatshaklee - shakleemurahmalaysia - shakleemeru - setparutshaklee - shaklee -
wancavenzi -
instagram
shakleebygee
Kacip Fatimah Moden . Biasa dengar kacip fatimah Yang ni gee nak bagitau versi moden๐Ÿ˜ . Apa dia? Alfalfa Complex Shaklee . Kebaikan Afalfa Complex utk wanita2; . ๐Ÿ’›Memperbaiki & mengurangkan keputihan ๐Ÿ’›Membuang angin dalam badan ๐Ÿ’›Membantu mudah awas sekaligus elak sembelit . ๐Ÿ’›Membantu merapatkan semula faraj ๐Ÿ’›Melancarkan pengeluaran darah nifas ๐Ÿ’›Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim . ๐Ÿ’›Memperbanyakkan susu ibu ๐Ÿ’›Menghangatkan hubungan suami isteri. ๐Ÿ’›Menegangkan payudara . ๐Ÿ’›Memberi kelegaan masa haid . . So buat anda yg teringin nak mencuba Alfalfa ni Gee sangat rekomen sebab sangat2 baik utk kesihatan wanita tak kira yg dah kawin or belum . . Tambah lagi bulan Mei ni ada Promosi Harga Runtuh Alfalfa !! Beli 3 Percuma 1 (harga total bawah RM200!) @ nak beli 1 juga boleh ๐Ÿ˜ƒ . Whatsapp 013-5707812 . #geejualshaklee #testimonishakleebygee #alfalfa #TeamZinniaAura #esplandorempire . .
geejualshaklee - testimonishakleebygee - esplandorempire - teamzinniaaura - alfalfa -
ashmie_11 - shahir_leo - mupieewert - hazeilahashim -
instagram
nfscollections
โฉ 19 KHASIAT ALFALFA COMPLEX โช . ๐Ÿƒ Bagus untuk masalah ALERGIC, RESDUNG & ECZEMA . BAGAIMANA IA BERTINDAK โ‰ . - Ianya kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan keradangan akibat dari Eczema, Resdung (sinus), Alergi (Allergy) dan Gegata (hives) . . ๐Ÿšซ TAPI โ—Mereka yang mengidap penyakit SLE dilarang mengambil Alfalfa sebagai supliment . โœ” HALAL โœ” MUDAH โœ” SELAMAT โœ” BERKESAN โœ” ๐Ÿ’ฏ SEMULAJADI -------------------------------------------- ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ”ฅ PROMOTION MAY 2016 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฃ . . ๐Ÿ‘‰ ALFALFA COMPLEX (size S/330biji) ๐Ÿ‘‰ ALFALFA COMPLEX (size L/700 biji) ๐Ÿ‘‰ Vitalea for Children . ๐Ÿ‘‰ Collagen powder NAK KAN HARGA PROMO โ‰ CEPAT WHATSAPP SEKARANG โ—โ—๐Ÿ˜„ . Pm @ Whatsapp @nfscollections 011-28782914 #shaklee #shakleedistribrutor #shakleejohorbahru #shakleetamanmolek #shakleemalaysia #skaleemurah #tamanmolek #juscotebrau #sayajual #alfalfa #sijamumorden #19khasiat #wanita #sihatluardalam #athma #tumor #cucidarah #rajatumbuhan #keputihan #tegangpayudara #sembelit #stamina #milkbooster #buangangin #resdung #gegata #sinus #eczema #alahan #migran
alfalfa - shakleetamanmolek - resdung - skaleemurah - keputihan - wanita - shakleejohorbahru - cucidarah - sembelit - juscotebrau - migran - eczema - sijamumorden - sinus - shakleedistribrutor - 19khasiat - tamanmolek - athma - tumor - sayajual - tegangpayudara - alahan - milkbooster - buangangin - gegata - stamina - shakleemalaysia - rajatumbuhan - sihatluardalam - shaklee -
instagram
moncahiertupp
Petit déjeuné salé ou sucré? Aujourd'hui c'est salé! Quelques tranches d'emmental tranché avec la lame large du Click Série, une tranche de jambon et quelques pousses de radis noir et Alfalfa sur une tranche de pain grillé. Bon déjeuner #dejeuner #pain #tupperware #jambon #emmental #alfalfa #radisnoir #gourmand #recettemaison
alfalfa - emmental - jambon - pain - tupperware - dejeuner - gourmand - radisnoir - recettemaison -
gloriaespinosarougier : La coupe est magnifique ๐Ÿ‘
saya_healthy - gloriaespinosarougier - ju_aimelire - jcf24fit -
instagram
totallykarina
This #pizza is just pure #love ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ It's so effin GOOD!!! โคโคโค #dolcelatte #parmaham #arugula #alfalfa #gourmetpizza #gourmet #cheesy #manilaeats #wheninph #foodcoma #foodpornography #yummyinmytummy
alfalfa - foodcoma - dolcelatte - love - manilaeats - gourmet - parmaham - yummyinmytummy - arugula - gourmetpizza - wheninph - foodpornography - cheesy - pizza -
go.pro.fit - n1avid - andrea_dilorenzo -
instagram
angelabrice72
#eggs#poachedeggs#avocado#mushrooms#alfalfa#sourdough#babyspinach#carrot#plate#breakfast#morning#delicious#cleaneating#salt#pepper#cafe#coffee#dmr#โ˜•๏ธ#๐Ÿณ#๐Ÿž#๐Ÿ˜ƒ#
alfalfa - plate - ๐Ÿ˜ƒ - eggs - pepper - cleaneating - mushrooms - carrot - coffee - delicious - babyspinach - breakfast - cafe - ๐Ÿž - ๐Ÿณ - avocado - dmr - morning - โ˜•๏ธ - salt - sourdough - poachedeggs -
tisk_oner - followersmachineonig - elisalmoliveira - eatersize_ -
instagram
shakleejournss
Assalamualaikum & selamat petang.. Alhamsulilah, masuk ORDER lagi FULL SET KURUS shaklee. Klmarin, post sal SET BAJET shaklee ja tp hari ney masuk FULL SET LENGKAP SET SHAKLEE ja tw. ๐Ÿ˜„ Dah mw dekat2 pyasa ney,mesti la ramai yang mw KURUS, mw CANTIKKAN KULIT, mw CARI DUIT LEBIH, mw TAMBAH SIHAT sbb masa PUASA & RAYA la , kita dpt jumpa & alami macam2 keadaan. Contoh nya, bagi mereka yang mengalami BERAT BADAN BADAN BERLEBIHAN mesti la lagi SUSAH mw kawal selera makan masa sungkai nt. Kita selalu nya akan ter - IKUT HAWA NAFSU dgn beli banyak makanan sampaikn MEMBAZIR. ๐Ÿ˜ข Bukan ja bazir makanan, BERAT BADAN pn NAIK MENDADAK sbb kenapa?? sebab : โŽ TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN โŽ TAK DAPAT BAKAR LEMAK โŽ TAK LANCAR SISTEM PERKUMUHAN @ SEMBELIT. ๐Ÿ˜ญ Nasib baik la terbuka hati ๐Ÿ’– cust ney untuk mencuba FULL SET KURUS shaklee. sebab; ๐Ÿ€ HERB-LAX & ALFALFA Fungsi: Melawaskan penghadaman : Membuang toksin di dalam badan, ๐Ÿ”ฅ LECITHIN & OMEGA GUARD Fungsi: memecahkan dan membakar lemak ๐Ÿ’ช ESP & CINCH VANILLA SHAKE Fungsi: Shake berasaskan non-GMO soya yg tinggi protein : Memberikan tenaga, : Melegakan sembelit & gastrik, : Melapik perut agar tidak pedih ๐Ÿšต CINCH energy tea mix Fungsi : Tingkatkat metabolisma tubuh ๐Ÿ˜„ , Mudahan FULL SET SHAKLEE ney akan membantu cust Sya dpt berat badan ideal yang dya mw & lebih bertenaga & lebih SIHAT masa menjalankan amal ibadan & mencari rezeki masa PUASA nt. Amin. ๐Ÿ˜Š Ada sapa2 lagi mw FULL SET KURUS SHAKLEE ney? wassap Sya k. ๐Ÿ˜Š Your trusted Sid Sid Hebat Shaklee Sid Aisyah, 01125341860 #setkurusshaklee #setbakarlemak #setbasiccantikshaklee #buangparasit #setbuanglemak #espmurahsangat #cinchvanillashakemix #lecithinmurah #omegaguardshaklee #greenteamilkshake #herblaxshaklee #alfalfa #fullset #setlengkapshaklee #Shakleesabah #shakleekotakinabalu #shakleemembakut #shakleebeaufort
alfalfa - setbasiccantikshaklee - buangparasit - shakleemembakut - shakleebeaufort - espmurahsangat - lecithinmurah - setlengkapshaklee - setkurusshaklee - shakleesabah - herblaxshaklee - cinchvanillashakemix - setbakarlemak - omegaguardshaklee - fullset - greenteamilkshake - setbuanglemak - shakleekotakinabalu -
shakleejournss - cikafiqahh -
instagram
nurulsyafini
Selamat Petang... Lunch apa tadi... Dah minum #Alfalfa ker.. Jgn lupa tau lepas #lunch mesti minum #BVAlfalfa ... Minuman kesihatan yg dapat menyingkirkan #toksin dlm badan.. .. Mudah jer... 1 sudu Alfalfa + segelas air masak.. Kacau dan terus minum jer.. Sebotol Rm89 tahan sehingga 2 bulan Whatsapp 017-4338563 #bvalfalfaconcentrated #AirHijau #GreenWater #detox #Gout #Anemia #Stress #Senggugut #sembelit #detox #TheDiamondCircle #TDCutara #NurulSyafiniNafiah
alfalfa - gout - tdcutara - airhijau - lunch - senggugut - detox - sembelit - anemia - stress - nurulsyafininafiah - greenwater - bvalfalfaconcentrated - toksin - bvalfalfa - thediamondcircle -
varrmawar - poppystailista - andredegreat - zimamathari -
instagram
anakmummychanteq
Tq kakak!! Semoga nk gantikan jamu kepada #jamumoden ni dpt menambat Hati kakak.. . . Ada sesapa lagi Nak jamu moden #shaklee? Insyaallah Anda pasti jatuh chenta dengan #alfalfa nih... . . Jaga luar & dalam jom๐Ÿ’— #cantik #shaklee #sihat #ketat #mantap #pengedarshakleepenang #pengedarshakleeselangor #pengedarshaklee
alfalfa - sihat - cantik - jamumoden - mantap - pengedarshakleeselangor - pengedarshakleepenang - pengedarshaklee - ketat - shaklee -
fadzilahica - aswin_fairuzila - norahbeauty_serdang - anneclearskin_hq -
instagram
shakleebyfai
Alfalfa untuk ibu menyusu. Bagi ibu menyusu, alfalfa membantu sebagai galactagogue atau penggalak susu (milk booster) Bagi permulaan anda boleh mengambil 2-4biji sehari Tapi kena ingat, selepas mengambil vitamin atau suplemen, kita kena minum air putih yang banyak. Yakin saya semua ibu2 nakkan susu yang meriah kan. Bulan May ni Alfalfa ini ada offer dan ibu2 yang sedang menyusukan anak sesuai digunakan. Korang nak beli ka. Korang cubalah ya. Alfalfa ni ada botol kecil dan botol besar. Moga ibu semua dapat memberi susu yang cukup untuk si manja ya. Selamat mencuba.. Soalan Macam mana? ----- Ada rasa nak beli ka? ----- . . Saya ada offer ni. Whatsapp saya segera di 018-3152647. Fairuz Ashri #shaklee #shakleenilai #jualshakleeonline #alfalfa #alfalfasemulajadi #ibumenyusu #sususikit #susuibumeriah #onlinebarangbaby #baby #bayi #kasutbaby
alfalfa - susuibumeriah - sususikit - onlinebarangbaby - bayi - alfalfasemulajadi - shakleenilai - baby - jualshakleeonline - ibumenyusu - shaklee - kasutbaby -
damiaqatrunsarfinabintirazali - muahamd_shamin -
instagram
Iconosquare feedback