agar2keringadamshoppe
TARIKH TUTUP Tempahan pukal untuk Aidilfitri 2015 01/06/2015 SMS/Whatsapp/Viber /Telegram Zakiah +60105480644 #Regrann from @agar2keringadamshoppe - Penghantaran untuk semalam (8/7/2014) 30kg agar-agar kering berperisa 18kg agar-agar kering tanpa berperisa Kepada 10 orang penerima yang berbeza. Terima kasih atas sokongan & kepercayaan anda terhadap Agar-agar Kering AdamShoppe. Semoga Aidilfitri kali ini lebih meriah & mengimbau nostalgia dengan kehadiran Agar-agar Kering AdamShoppe. #sayajual #agaragarkering #adamshoppe #kuihraya #kuihtradisional #makan #borong #raya #aidilfitri #selamathariraya #maafzahirdanbatin
sayajual - maafzahirdanbatin - regrann - kuihtradisional - adamshoppe - selamathariraya - raya - makan - kuihraya - borong - aidilfitri - agaragarkering -
ve_carolina - feredea - nabiilahbenshahab - wsc.biolo27 -
instagram
popiasimpulbydivaz
Tahun 2015 ni admin just jual popia simpul sahaja.tahun lepas ia menjadi permintaan terlalu tinggi. So apa lg!!!! Cepat2 grab boleh layan krup krap rangupnya #popiasimpulbydivaz depan tv sambil petang2 layan drama #tv3 #hatiperempuan... Place your order now.... #sayajual #bazaarpakil #ndigreviews #popiasimpul #kuihraya #localbusiness #aidilfitri #eidraya #eidfitrimubarak
sayajual - bazaarpakil - kuihraya - tv3 - eidraya - localbusiness - popiasimpulbydivaz - hatiperempuan - eidfitrimubarak - popiasimpul - ndigreviews - aidilfitri -
wisdomnectartea - ranksharks -
instagram
farabelle_
Orang-orang PAHANG....!! Haaaa siapa nak datang? Tag kawan-kawan sekali kat sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ #farabelle #moodrepublik #moodrepubliktourpahang #zenith #aidilfitri #salesraya
salesraya - farabelle - zenith - moodrepubliktourpahang - aidilfitri - moodrepublik -
ytyismail_ -
instagram
rosebutique38
Hiii Tgh termenung nk cri bju melayu ke??? Jom usha ig kmi Baju melayu dr rm85-rm130 je Dari bby - dewasa Dari s -xxxL Whatsapp/sms #0134307638 #bajumelayu #lelaki #bajuraya #hariraya #aidilfitri #outfit #jimat #senang #onlineshopping #igshop #baazarpaknil #mara #pearlsateen
lelaki - hariraya - bajuraya - baazarpaknil - senang - pearlsateen - outfit - 0134307638 - onlineshopping - aidilfitri - jimat - bajumelayu - igshop - mara -
eciium - insta.king45 - tammy.farrell.r - muhammadfirdaus987 -
instagram
aidamarlini
CORSICA sangat kreatif dihiasi corak dedauan yang melakar cantik. Feminin, selesa, dan sangat cantik digayakan open house raya nanti. Gayakan dengan mermaid skirt brown, green, silver or mustard mengikut tema anda. ORDER NOW Rm60 include poslaju Shoulder 15" chest 36" arm 21" length 31" Exclusive strechable cotton #aor #alorsetar #aidilfitri #butikvendor #casualblouse #dolceandgabbana #daytonight #fashionahoot #golf #green #golfer #hijabista #kedah #looseblouse #mermaidskirt #mustardblouse #openhouse #cottonlovers #pologolf #pakistan #printedblouse #poloralphlauren #raya2015 #aidilfitri2015 #vendorboutique
hijabista - pakistan - aidilfitri2015 - golf - kedah - raya2015 - printedblouse - looseblouse - cottonlovers - poloralphlauren - fashionahoot - aor - daytonight - pologolf - golfer - openhouse - aidilfitri - vendorboutique - mermaidskirt - dolceandgabbana - butikvendor - alorsetar - green - mustardblouse - casualblouse -
aisya_91 - greensandblues - pisahmahmud - ryanbrisco -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
yunizatman -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
wsc.biolo25 -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
undanganpernikahansatuan -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
undanganpernikahansatuan -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
yunizatman - undanganpernikahansatuan - wsc.biolo25 - fofo1912 -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
socialmartrocks - wsc.biolo25 - relaxollie -
instagram
azychamberz
LV bag RM120 set 3in1 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
wsc.biolo25 -
instagram
ekbmiri
@Regrann from @kukubesiong: Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #lokalah #lokalbrand #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #jualbaju #lokalahmy #clothing - via #Regrann
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - lokalbrand - bajurayauk - oxford - lokalah - rakyatmalaysia - clothing - ekbluver - aidilfitri - jualbaju - oranguk - regrann - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - lokalahmy - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
colleneloskill - epulblitz - amirinarsyan - mzhafis81 -
instagram
chipsmorelemau
#Repost @kukubesiong ・・・ Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #lokalah #lokalbrand #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #jualbaju #lokalahmy #clothing
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - lokalbrand - bajurayauk - oxford - lokalah - aidilfitri - clothing - ekbluver - repost - rakyatmalaysia - jualbaju - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - lokalahmy - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
kukubesiong : Tq @chipsmorelemau
chipsmorelemau : Welkem @kukubesiong ...
jack_moore7 - henrikalexander - smurfhito - 54l1h1m__yu50f -
instagram
aidamarlini
With the start of a new week brings new arrival CONSICA BLOUSE. Buy 2 items or more and get special free gift! Shop now 😊 #aidilfitri #alorsetar #casualblouse #dolceandgabbana #fashionphotography #golfer #mermaidskirt #openhouse #pologolf #printedblouse #mustardblouse #raya2015 #vendorboutique
raya2015 - aidilfitri - pologolf - openhouse - printedblouse - vendorboutique - mermaidskirt - fashionphotography - alorsetar - dolceandgabbana - mustardblouse - golfer - casualblouse -
caddybros : the instagram world needs more posts like this πŸ‘
aidamarlini : Thanks Man @caddybros
mohdnoorakmal - aisya_91 - wanibebehh - umie_izalysha -
instagram
azychamberz
Coach bag RM90 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
yunizatman - arilsolution91 - aliff0aziz - undanganpernikahansatuan -
instagram
azychamberz
Coach bag RM90 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
arilsolution91 - aliff0aziz - sskkyybluee - undanganpernikahansatuan -
instagram
azychamberz
Coach bag RM90 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
arilsolution91 - aliff0aziz - setiapharipromosi - nfarahain99 -
instagram
azychamberz
Coach bag RM90 #bagcantik #bag #jualbag #bagmurah #beg #cantik #handbagmalaysia #perempuan #remaja #begwanita #begmurah #berkualiti #kedaibegonline #bergaya #hargamampumilik #cun #kedaionline #sayajual #murah #raya #jalan2 #menarik #tahanlasak #murah #menarik #wanita #warnawarni #aidilfitri #pilihanwanita #seriuscantik #handbagmalaysia #begberjenama #kerja
hargamampumilik - begmurah - menarik - bagmurah - wanita - pilihanwanita - kedaibegonline - seriuscantik - warnawarni - bergaya - tahanlasak - jualbag - aidilfitri - jalan2 - bagcantik - sayajual - perempuan - raya - berkualiti - cantik - beg - remaja - handbagmalaysia - begwanita - kerja - bag - begberjenama - cun - murah - kedaionline -
yunizatman - arilsolution91 - aliff0aziz - undanganpernikahansatuan -
instagram
sharka77ack
#Repost @kukubesiong ・・・ Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #lokalah #lokalbrand #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #jualbaju #lokalahmy #clothing
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - lokalbrand - bajurayauk - oxford - lokalah - aidilfitri - clothing - ekbluver - repost - rakyatmalaysia - jualbaju - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - lokalahmy - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
kukubesiong : @sharka77ack tq brooo
sharka77ack : Good luck bro @kukubesiong .... ticket pg UK bape erh? Nak ikotttt... klau mahal. Ikot pg KK je lar. Hehehe..
kukubesiong : @sharka77ack x check lagi... Kk ko nak follow ke??
sharka77ack : @kukubesiong Kalau kena dgn harinya. Inshaallah bro. Kena main terjah mcm ko jugak skrg ni. Hehehe..
kukubesiong : Hahahaha , aku tgh susun jadual... @sharka77ack . Ko bole cuti ke??
sharka77ack : @kukubesiong cuti keje tu ok. Cuti jadi abah yg susah sikit. Hahaha
jimmyemerald - paiz313 - dee.dayang - june_ztr -
instagram
farahsubhi
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #lokalah #lokalbrand #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #jualbaju #lokalahmy #clothing
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - lokalbrand - bajurayauk - oxford - lokalah - aidilfitri - clothing - ekbluver - rakyatmalaysia - jualbaju - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - lokalahmy - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
zouqiberapi - __cubus__ - idham_kacang - syazwani_ghani -
instagram
ctyschoc
Biskut Raya datang lagiii!! Ingin menambah pendapatan anda sempena Hari Raya Aidilfitri? Kami menawarkan peluang untuk anda menjadi agen penjualan kuih raya kami! πŸ‘‰πŸΌ e-CATALOGUE AKAN DISEDIAKAN πŸ‘‰πŸΌ HOMEMADE COOKIES πŸ‘‰πŸΌ DIJAMIN HALAL πŸ‘‰πŸΌ MENGGUNAKAN BARANGAN BERKUALITI Sampel biskut serendah RM10!! Terdapat 10 jenis biskut yang akan dipasarkan! Dengan hanya membuat tempahan sebanyak 6 bekas anda layak mendapat harga Agen!! πŸ“±πŸ“±πŸ“±πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ Hubungi kami! CTY's Choc 0178835408 / 0129761271 #ctyschoc #ctyschocservice #sayajualservis #sayajualbiskutraya #instashop #instashopbiskutraya #agen #agenbiskutraya #agenkuihraya #kuihraya #biskutraya #biskutrayasedap #raya2015 #raya #aidilfitri #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil
biskutrayasedap - kuihraya - agenkuihraya - raya2015 - sayajualmurah - agenbiskutraya - agen - ctyschocservice - ctyschoc - bazaarpaknil - sayajualbiskutraya - biskutraya - sayajual - aidilfitri - instashopbiskutraya - raya - sayajualservis - instashop -
beautyaddie.long - feredea - just_click_online -
instagram
ekbluver
#Repost @kukubesiong with @repostapp.
・・・
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #lokalah #lokalbrand #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #jualbaju #lokalahmy #clothing
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - lokalbrand - bajurayauk - oxford - lokalah - aidilfitri - clothing - ekbluver - repost - rakyatmalaysia - jualbaju - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - lokalahmy - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
worm_pomade - gabrieleoeveleth - nazmi_hidayat - fefeelingfamous -
instagram
masitatamil
Latehan 4 #serambi #aidilfitri #rtb Oooo my eyebag!... jauh pose pun nampak jua... sunguh lah aku letih ... tp ku gagahi jua bjoget sebab kekalahan tadi ahahahaha... kita enjooooy ^_^
aidilfitri - serambi - rtb -
renomayendra - qilahjohari - r_fiyus - theapparelcorner.bn -
instagram
ekbtranung
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
rabaliart : πŸ’₯ Page. πŸ‘ ur post
afiqaxe77 - eonedecosta - this_is_razo - ewanmejoh_jr -
instagram
nasikukusberapi
Salam , minta bantuan tuk sebarkan ini di instagram dan wasap group u all dan kawan. Its about our brand Empayar Kukubesi To Europe. Thanks frenz :-) ------------------------------ Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall #nasikukusberapi #sayajual #kamijual
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - kamijual - sayajual - rakyatmalaysia - oranguk - nasikukusberapi - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ekbluver - ireland - manchester - glasgow - kukubesi -
ekbkedahan - madre_shop - vickylovesbacon - weiqel -
instagram
ekbkedahan
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
syafiqlobek - akmalwafie - fara_hanan_azman - mzhafis81 -
instagram
rena_cruzee
Special message from #Kukubesi: Empayar Kukubesi To Europe ------------------------------------------------Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - wales - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - london - glasgow - manchester - kukubesi -
rena_cruzee : @nittrell @husnahairoman @me_lur @widashah @lavender2211 @azimah80 @ayuni_nn @farinajamal Geng, tlg blast utk @kukubesiong
rena_cruzee : @izzatizainuddin @niknurulafiqah @fathiyahabdkarim @haslindahusin @ikrmzhri @ikhlasrozliham
kukubesiong : Tq
rena_cruzee : @nylda @natashaawang @nadhilafs @syuhidayah @kimmy8773 @hafizdzailani @khairilzahari @faidamf
rena_cruzee - jesseecarr01 - widashah - nataliegolba -
instagram
megatfairuz
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
monagold_ - syarhabil - azuanpx - rabaliart -
instagram
uanmohd
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
azizi_hebat : Perfghh...!! @kukubesiong da smpai europe..!!
azimajimu - vmirulfviz_ - aizzatfadzil - mzhafis81 -
instagram
cellumiereworld
Sape pasangan bercinta? Nak pasangan anda cantik cam retiss? Nak bg hadiah kat pasangan tp xde idea? Meh sini nk promote skit.. Combo set Dari Ku Untuk Mu. #AIDILFITRI da xlame lagi kan.. musti hadik2..kekakak nak kelihatan santekk or ada yg melangsungkan #PERKAHWINAN.. Bleh la add nie sebagai hantaran uolz..so jejommm kita jaga kecantikan diri kita dari dalam dengan set couple collagen CellLumiere yang antaranya mengandungi Stemsel Argan dan Epal. Dengan CellLumiere, Terserlah Auramu. #SetCouple #CellLumiere #Collagen #TerserlahAuramu #JomCantikanDiri #JualOnline #ProjectWM #Kahwin #Aidilfitri #viral #malaysia #igersmalaysia #world #follow #like #photooftheday #sayajualbarangonline #bisnesparttime #instashop #trustedseller #malaysiaonlinestore #hijab #igbiz #cantikuntuksuami #visitmyig
kahwin - setcouple - sayajualbarangonline - bisnesparttime - collagen - jomcantikandiri - visitmyig - malaysia - projectwm - hijab - follow - aidilfitri - malaysiaonlinestore - perkahwinan - igbiz - terserlahauramu - viral - igersmalaysia - like - world - cantikuntuksuami - celllumiere - trustedseller - jualonline - instashop - photooftheday -
skincarecollagen -
instagram
ekbsetiaalam
Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
m.syj : bristol pn ramai malaysian 😊
nursyafiq__ - uncle__jojo - paiz_zakwan - aiman_shfq -
instagram
naim_hamidun
Luaskan kuasamu! #Repost @kukubesiong ・・・ Hello rakyat malaysia yang berada di UK ( united kingdom - england - ireland utara - scotland dan wales ) . Setelah beberapa bulan yang lalu kami berurusan dan berusaha , akhirnya impian menjadi nyata buat kami #empayarkukubesi . Pihak kami telahpun melantik seorang Pengurus baru yang akan mengendalikan produk EKB di negara Eropah ( nanti kita citer about europe , now nak citer pasal UK jap ) Untuk menjelang Aidilfitri ini nanti , rakyat malaysia yang ingin mendapatkan tshirt kami #empayarkukubesi boleh berurusan terus dengan wakil rasmi kami di United Kingdom yang berpengkalan di Manchester . Sila follow instagram ini : @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe @kukubesi.europe Insyallah segala info terkini berkenaan design yang akan berada di UK bolehlah rakyat malaysia di UK lihat di instagram @kukubesi.europe Update terkini design baju akam di upload dari masa ke semasa. Berkenaan urusan penjualan di pasaran Eropah , kami akan cerita kemudian ok :-) , but syukur alhamdulillah mimpi jadi nyata n now masa tuk terus melaksanakannya. Akhir kata , kami mohon bantuan semua ekbluver dan sesiapa sahaja yang membaca ini untuk war warkan kepada kenalan atau saudara mara korang yang berada di UK atau malaysia untuk follow n support kami ok as local brand yang kini sudah ada di UK dan bakal masuk pasaran Eropah, ia sgt membantu kalau u all ad rakyat dapat bantu kami yg terpaksa stand alone tuk terus menembusi pasaran antarabangsa , kalau reramai repost pun cantik sgt dah tu...Thanks sesangat atas bantuan korang semua... Senyum skettt. Yang Benar KB #kukubesi #ekbluver #kukubesieurope #aidilfitri #perantauan #rakyatmalaysia #england #wales #ireland #scotland #london #manchester #liverpool #london #newcastle #birmingham #glasgow #edinburgh #oxford #bajurayauk #oranguk #kedutaanmalaysia #malaysianhall
edinburgh - liverpool - england - newcastle - kedutaanmalaysia - birmingham - empayarkukubesi - bajurayauk - oxford - aidilfitri - ekbluver - repost - rakyatmalaysia - oranguk - scotland - perantauan - london - malaysianhall - kukubesieurope - ireland - wales - glasgow - manchester - kukubesi -
_amrlsyzwn - senja_berdarah - rairossy - izudinabdulaziz -
instagram
Iconosquare feedback