farhanmizra
Jika anda mengalami masalah dengan tenaga batin, sila adukan kerosakan anda kepada pihak JKR. #inforaya #hotline #adulttoy #aduan #jkr #iklan #lelaki #men #guy #chinese
lelaki - chinese - aduan - men - jkr - inforaya - iklan - adulttoy - hotline - guy -
ithezulfadhli : Very cool!
willowhippo - izzrafiqalias - naufalisgenius - stefanyecruz -
instagram
paeinfarah
#aduan
aduan -
__eykx__ - _assanbashahft9 - broker_heart - kyrulhyqal -
instagram
timbulisme
Gak ada lawan..... #jago #bangkok #ayamjago #ayambangkok #birma #widu #blorok #galih #botoh #aduan #indonesia #tarungan #wopo
wopo - indonesia - jago - galih - aduan - ayamjago - botoh - bangkok - widu - birma - blorok - tarungan - ayambangkok -
nabyla_c_farron - thaibubble -
instagram
dark_angel_poledancer
#pole#polefitness#male#gay#instagay#instapole#instadaily#gayboy#aduan#pinoy#poledancer#performer#flexiblity#fun#flexible#health#fit#fitness#studioverve#surryhills#australia#love#pilipino
performer - love - gay - gayboy - studioverve - pole - australia - instadaily - pinoy - pilipino - fit - instagay - aduan - polefitness - surryhills - health - instapole - fitness - fun - flexible - flexiblity - male - poledancer -
thesecretlifeofa - stellino_ - victoriagaskins - comandog4 -
instagram
vevevevena
Family time. Tapi sedih sebab ayam tak ada stok. Mohon Mc Donald tampal notis beritahu ayam tak ada stok. Jangan orang2 dah beratur panjang2 bila smpai turn kena fikir menu lain on the spot. #mcdonaldbatupahat #28june #mcchicken #friedchicken #aduan
28june - mcchicken - friedchicken - aduan - mcdonaldbatupahat -
izzatilokman : zar, nk no wassap kau.. nk tnye pasal dulu kau interview ngan ibm an? senior manager tnye ap ek??
vevevevena : 0123293314 @izzatilokman
ssaifulanwar -
instagram
harryaldi
#mulai #aduan
aduan - mulai -
harryaldi - smtrglr - fuadfauji - evniakanis -
instagram
harryaldi
#latihan #pagi #ayam #aduan
aduan - pagi - latihan - ayam -
bisa_tinggi_kurus_cepat_sangat : <-----HOT PROMO !!!
covermagazines - arnier_aryantie - bisa_tinggi_kurus_cepat_sangat - squaresolid -
instagram
harryaldi
#ayam #aduan #videovideodululah
aduan - videovideodululah - ayam -
instagram
luchyenc17
Inventos Vierneros! Lo que yo hago cuando no quiero tener el pelo en la cara#OtraFuncion#Token#Aduan#Lol
aduan - otrafuncion - token - lol -
laaurasofiia : Hahahha
pedroig01 : Jajajaja y eso que tenia un examen
luchyenc17 : Lol y q paso? deje una vaciaaa :'(
luchyenc17 - jldlrr - laaurasofiia - denisse_perla -
instagram
edaariff
Rasanye bukan coklat #cadbury je... coklat #chokichoki pun x halal dan ada lemak babi. Tapi x sape yang baca #ingredient .Harap kerajaan #Malaysia ambik perhatian pasal isu ini. #Malaysia #igmalaysia #igermalaysia #puncakalam #putrajaya #aduan #halal #maiwp
chokichoki - puncakalam - maiwp - aduan - ingredient - igermalaysia - malaysia - halal - cadbury - putrajaya - igmalaysia -
fqishar - skincerity_kuala_lumpur - 365malaysia - themoksbazaar -
instagram
javelilin
40 minit td punya cerita #throwback
throwback - aduan - malaysia -
javelilin : Tadi takda wifie
javelilin : Sekarang baru ada wifie
javelilin : Data plan tinggal 30%
javelilin : #malaysia #aduan
fiza_arip - rohaizadrodwan - sultanfaizul - miss_syakinah -
instagram
nwarismail
#uitm #seremban #jpnr #family #nr #aduan
seremban - family - aduan - jpnr - uitm - nr -
schafadhilah : @nwarismail korang memang!! Hahaha
nwarismail : @schafadhilah nak buat camno jang ooi hahaha
budaklama : terbaekk anwar!
nwarismail : @budaklama biasa je syeikh hehe
aurorachula : JPNR family :)
budaklama : jawatan ape? x nampak. haha
nwarismail : @aurorachula yeah family :)
nwarismail : @budaklama org bwh je syeikh haha
aurorachula - powlixide93 - budaklama - emanemot -
instagram
rafidoncha
makan begini kat kedai makcik tu RM10.00 ikan patin dier ni dier bg makan pallet import dari jepun...sbb tu harga dier begitu...moga makcik murah rezeki yer...boleh buat banglo =) #pengguna #aduan #mahalbakang
aduan - mahalbakang - pengguna -
zaedamy : Ikan patin mmg mahai cik oii...hahahaa klu kat r&r lg la die tembak...
zierahyunus : makcik yang sama la ni kan @rafidoncha ramai gak komplen mahai. kak Zierah amik ikan keli n sikit sayur + air teh suam hari tu dlm rm7.50 je. kira ok la tu. cm rega kak Shima n makcikaji πŸ˜…
zierahyunus : *teh O suam
namasayaahmadazmi - zaedamy - tisya_razak - luriaf83 -
instagram
ajib_99
#komando lari kem #aduan tentera #hahahahaha
aduan - hahahahaha - komando -
nazrinordin93 - nurmiramira - fareezfadzill - zurahisah -
instagram
ustazrock91
#kerja2#aduan#kes#ah long#
aduan - ah - kes - kerja2 -
aentea - rafiqmuizuddin - nadzirahsyuhada - sitiatikahabdulrahim -
instagram
nrfrhnashndn
This drink taste like chlorine. Yucks! Bad service πŸ‘Ž #kfc #terribledrink #aduan
aduan - terribledrink - kfc -
peninggi_pelangsing_herball : πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
aidaa_nh - einalong97 - muhdzalian - aween_amiesyaz -
instagram
cikmulanyaya
Awak... kita sehati sejiwa kannn. Tenkiuuu.. awak sentiasa jadi kuanter aduan sy. Walaupun awak selalu ragging sy #Fiqa #kuanter #aduan
aduan - fiqa - kuanter -
norshimamimie - shafiqminji - arrulkamarrul - khairulnassir -
instagram
dwiruswanto
#aduan
aduan -
dmauludina - dwiruswanto -
instagram
shopalotzzi
Tahukah anda yg kami seller akan check before buat posting? Allah maha mengetahui syg2.. tak baik menipu.. huhu :"( By @gadjetslover "selamat pagi.. haii follower gadjetslover.. pagi ni nak share sikit laa pasal perangai customer yg suka menipu ni.. sis pon tak faham laa kepada org2 yg berperangai macam ni.. tak rasa bersalah ke?act banyak kali dah terkena.. tapi kali ni tak tahan dah rasa nak luahkan jugak.. cakap laa sistem ke, camera hp sekali pon yang bermasalah, klu Allah tak benarkan awak dapat, tak dapat jugak.. sis ni meniaga ikhlas.. so jangan laa buat smpai macam ni sekali.. macam mana awk2 semua menipu sekali pon, kami boleh detect.. kata dah bankin, bila check acc satu sen pon tak masuk.. maaf laa ye.. sis ade bukti last balance setiap kali cust bankin.. so jgn laa nak menipu.. harap lpas ni takde lahh terjadi kes macam ni lagi.. moga ade kesedaran dalam diri sendiri.. #sayajual #handphoneclone #clonekorea #hargamurahmurah #hargapromosi #hargastudent #aduan #Maybank" via @PhotoRepost_app
sayajual - hargamurahmurah - hargastudent - handphoneclone - hargapromosi - aduan - maybank - clonekorea -
gadjetslover - nadnazirahnad - peroduazul - deejacob09 -
instagram
gadjetslover
selamat pagi.. haii follower gadjetslover.. pagi ni nak share sikit laa pasal perangai customer yg suka menipu ni.. sis pon tak faham laa kepada org2 yg berperangai macam ni.. tak rasa bersalah ke?act banyak kali dah terkena.. tapi kali ni tak tahan dah rasa nak luahkan jugak.. cakap laa sistem ke, camera hp sekali pon yang bermasalah, klu Allah tak benarkan awak dapat, tak dapat jugak.. sis ni meniaga ikhlas.. so jangan laa buat smpai macam ni sekali.. macam mana awk2 semua menipu sekali pon, kami boleh detect.. kata dah bankin, bila check acc satu sen pon tak masuk.. maaf laa ye.. sis ade bukti last balance setiap kali cust bankin.. so jgn laa nak menipu.. harap lpas ni takde lahh terjadi kes macam ni lagi.. moga ade kesedaran dalam diri sendiri.. #sayajual #handphoneclone #clonekorea #hargamurahmurah #hargapromosi #hargastudent #aduan #Maybank
sayajual - hargamurahmurah - hargastudent - handphoneclone - hargapromosi - aduan - maybank - clonekorea -
sweetysyaholic : Kje org nk mnipu nie xkn slmt pun kt dunia akhirat. Slmt pn sbb xnmpk muke je. Setiap ape yg org buat xbaik, xbaik jgk la dbalas kpdnya. Cume cpt n lmbt je. So klo rase diri tuu mmpu nk beli, serious to be laa klo nk buy. Mnyenangkn hati pnjual n kpuasan pd si pmbeli jgk. Kan @gadjetslover .
shopalotzzi : Sis mohon repost boleh?
gadjetslover : @sweetysyaholic kan? Kalau xde kes2 macam ni. Keje kita pon senang. Serius tak faham and xtahu dah macam mana nak hentikan kes2 macam ni πŸ˜“
gadjetslover : @shopalotzzi boleh boleh. Sila sila 😊
bebiestiffer96 : Share dkat @kamibencikakitipuonline .....@kamibencikakitipuonline
gadjetslover : memang tak selamat dunia akhirat.. klu dpt brg dgn menipu sekali pon, allah boleh balas atas dunia ni jgak.. tak kisah laa brg rosak ke hilang ke sbb allah tak redha dgn brg yg dia guna..
adelenadura : Nmpk sgt kt jumlah tu die mcm tampal.. Ish xtkot ke nanti mati sush..
gadjetslover : @adelenadura kan? Nampak kabur2 je tarikh, masa, jumlah. Ada lagi orang macam ni. Xtahu dah nak cakap apa.
hanawaito - diladilok - sm_ilmi - cikkmarley -
instagram
camikc83
Ya tengo el #pasaporte a prueba de cualquier #aduana #dollar #100 #voyage #business #viaje #negocios U S A. #aduan
pasaporte - aduana - business - voyage - aduan - dollar - negocios - 100 - viaje -
camikc83 - marianasancast - newageceo - labruja667 -
instagram
danamamen
#cupofcoffee #waiting #aduan #Subuh #instadrink #liketolike
cupofcoffee - waiting - aduan - subuh - liketolike - instadrink -
danamamen - nadzirahsyuhada -
instagram
antoniocharless
#lepek #aduan
aduan - lepek -
instagram
antoniocharless
Bangkeh #ayam #jago #aduan #aceh #indonesia
aduan - aceh - ayam - jago - indonesia -
ritzpixture -
instagram
rozieabdulaziz
#aduan..
aduan -
riena_celosia - chip_munkzz -
instagram
klowiee97
#yoo#filo#aduan#family#summer#spams
yoo - summer - family - aduan - filo - spams -
angelmree - gluuhdeemey - kaz_brooke - laugh_like_khristi -
instagram
alexandraani
#venezuela #instalike #representante #girl #chics #me #moment #aduan
me - chics - aduan - instalike - moment - representante - girl - venezuela -
her.mcm - emmanuel_bi - edii190 - albax23 -
instagram
mintextile
#mbpj #aduan .... cepat mengadu sebelum terlambat :)
aduan - mbpj -
mintextile - nurdayana98 - ninazhar11 - azrina_aisyah -
instagram
farhan_nazie
Unit vektor #aduan
aduan -
aneprusydi - sapiqidham - adi_mat_haron - bieypinky -
instagram
lintan_debalispa
#DeBaliSpa #aduan #cadangan #pendapat
aduan - cadangan - pendapat - debalispa -
en.min_ - raybanstyle_shops - nadzirahsyuhada -
instagram
khiemonyx
Hindi sana ako nga.nga bukas sa report ko sa #aduan !!! #momooooo #GoodNigtAsGoodMorning #Ms.BEAUTIFULL #SleepyHead but #Inspired #LoveYou #PapaGOD
aduan - inspired - momooooo - goodnigtasgoodmorning - sleepyhead - papagod - ms - loveyou -
atomwillis - nadzirahsyuhada -
instagram
nikadnimalini
Lovelies, pls be careful. #reminder #bebetter #remember #bisnesonline #aduan #sayajual
sayajual - remember - aduan - bebetter - reminder - bisnesonline -
nadzirahsyuhada -
instagram
syahrilhardianto
@cupang/laga #aduan
aduan -
syahrilhardianto : Ini jg d jual,Rp.35.000
angelinainestiakayan20 - fauzulzul -
instagram
Iconosquare feedback